Techook

Huavei P30 Pro, Nokia 9 PureView, Realme 3 Pro: Najbolji pametni telefoni koji će biti lansirani u Indiji u aprilu 2019.

Mobilni telefoni koji se lansiraju u Indiji u aprilu 2019.: Evo liste najboljih pametnih telefona koje ćemo videti kako će biti lansirani u Indiji ovog meseca.

lansiranje telefona u aprilu 2019., lansiranje telefona u aprilu 2019. Indija, lansiranje telefona u Indiji, lansiranje telefona u Indiji 2019., lansiranje mobilnog telefona u aprilu 2019., lansiranje mobilnog telefona u aprilu 2019. Indija, lansiranje mobilnog telefona u Indiji, realme 3 pro, huawei p30 pro, nokia 9 pureView, samsung galaxy a90, datum lansiranja realme 3 pro, datum lansiranja huavei p30 pro, datum lansiranja nokia 9 pureView, datum lansiranja samsung galaxy a90Mobilni telefoni koji će biti lansirani u aprilu 2019.: Od Huawei P30 Pro do Nokia 9 PureView, evo liste najboljih pametnih telefona koji će biti lansirani u Indiji u aprilu.

Pokretanje mobilnih telefona u Indiji u aprilu 2019: Godina 2019. bila je zanimljiva u smislu lansiranja pametnih telefona koje smo do sada videli kao što su Samsung Galaxy S10, Huawei P30, Honor View 20, Xiaomi Mi 9 i još mnogo toga. Mnogi brendovi pametnih telefona, uključujući Samsung i Huavej, lansiraće novi pametni telefon u Indiji. Sa svim ovim novim pametnim telefonima, videćemo nadograđene specifikacije zajedno sa nizom novih inovacija koje dolaze na indijsko tržište.



Evo liste najboljih pametnih telefona za koje se očekuje da će biti predstavljeni u Indiji tokom aprila 2019.

Huawei P30 Pro

Huawei je nedavno lansirao svoju najnoviju generaciju vodeće linije pametnih telefona, koja uključuje Huawei P30 i P30 Pro u Parizu. Huawei P30 Pro će se prodavati isključivo na Amazon Indiji pošto je kompanija postavila novu odredišnu stranicu za istu, na kojoj se navodi da će cena biti objavljena 9. aprila. Čini se da Huavei neće doneti svoj P30 u Indiju, što bio je slučaj i sa njegovom P20 linijom. Prema izveštaju od IANS , kompanija će lansirati svoj pametni telefon Huawei P30 Lite zajedno sa P30 Pro u zemlji.



Samsung Galaxy A90

Samsung je nedavno aktivno puštao nove pametne telefone u okviru svoje obnovljene Galaxy A serije i svoje nove Galaxy M serije. Očekuje se da će kompanija lansirati svoj vodeći pametni telefon Galaxy A serije, nazvan Samsung Galaxy A90. Uređaj prema ranijim curenjima i izveštajima će imati dobre specifikacije i neće imati previsoku cenu.



Nokia 9 PureView

HMD Global je tokom Mobile World Congress (MWC) 2019, lansirao svoj najnoviji vodeći pametni telefon, nazvan Nokia 9 PureView. Ovo je prvi uređaj posle niza godina koji nosi PureView značku, i sa dobrim razlogom, podešavanje penta-kamere na poleđini. Ubrzo nakon lansiranja, kompanija je potvrdila da će uređaj uvesti na indijsko tržište u aprilu.

Realme 3 Pro

Tokom predstavljanja Realme 3 pametnog telefona, Realme je najavio da će u aprilu lansirati naslednika svog Realme 2 Pro pametnog telefona. Kompanija je otkrila da će uređaj biti nazvan Realme 3 Pro. Za sada se ne zna mnogo o predstojećem uređaju, međutim, očekuje se da će ga pokretati Qualcomm Snapdragon 675 procesor, a takođe se očekuje da će biti prvi pametni telefon kompanije koji će imati kameru od 48 MP na zadnjoj strani.